Satellite Meeting of the Muography Community (Washington DC, in occasion of the AGU Meeting)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome and Introduction

Monday, 10 December 2018 17:00 (10 minutes)

Presenters: GIAMMANCO, Andrea (UCL); MARTEAU, Jacques (CNRS); BOUTEILLE, Simon (IRIS

Instruments)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Network funding opportunities in the EU

Monday, 10 December 2018 19:10 (20 minutes)

Presenter: GIAMMANCO, Andrea (UCL)

Contribution ID: 3 Type: not specified

A portable muon telescope based on small and gas-tight Resistive Plate Chambers

Monday, 10 December 2018 17:10 (20 minutes)

Presenter: WUYCKENS, Sophie

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Muography activities at INAF

Monday, 10 December 2018 17:30 (20 minutes)

Presenter: DEL SANTO, Melania (INAF)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

T2DM2 muography project : overview and outlook

Monday, 10 December 2018 17:50 (20 minutes)

Presenter: LAZARO, Ignacio (LSBB)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Round table: possible collaborations/synergies

Monday, 10 December 2018 19:30 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Muography activities at CRM GeoTomography Technologies

Monday, 10 December 2018 18:10 (20 minutes)

Presenters: FURSETH, Don (CRM GeoTomography Technologies); SCHOUTEN, Doug (CRM GeoTomography Technologies)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Muography activities at LANL

Monday, 10 December 2018 18:30 (20 minutes)

Presenter: GUARDINCERRI, Elena (LANL)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Muography activities in Lyon

Monday, 10 December 2018 18:50 (20 minutes)

Presenter: MARTEAU, Jacques (CNRS & Université Claude Bernard Lyon)